Götalandsvägen 218, Älvsjö, Götalandsvägen 218, Älvsjö 125 44

Götalandsvägen 218, Älvsjö 125 44
Fakta

Fakta

Fastighetstyp
Kontor
Kommun
Stockholm
Ort
Älvsjö
Adress
Götalandsvägen 218
125 44 Älvsjö
Storlek
436 kvm
Tillträde
Omgående eller enl. överenskommelse
print Skriv ut

Beskrivning

Beskrivning

Tillfälle att flytta in i en rymlig lokal om 436 kvm med flexibel rumsindelning och attraktiv hyresnivå ett fåtal minuters promenad från Älvsjö Station.Bashyra i befintligt skick är 1300 kr/kvm/år exkl moms. Tillägg för driftskostnader och fastighetsskatt tillkommer.Lokalen är inflyttningsklar och har i dagsläget en blandad planlösning med såväl större som mindre rum och öppnare ytor. Ytskikten är ljusa och ljusinsläppet är bra tack vare ett stort antal fönster. Lokalen har även goda förutsättningar att kunna anpassas utifrån er verksamhets behov och önskemål.Läget är optimalt med goda kommunikationer och gott om service. Älvsjö Station nås på ett par minuter till fots och här finns utöver busstation och pendeltåg även väl utbyggd service och restauranger utöver.

Omgivning

Fastigheten ligger i hjärtat av expansiva och dynamiska Älvsjö, invid Ällvsjö Station. Området präglas av expansion och nybyggation av bostäder i såväl Stationsrområdet samt i det nya området Älvsjöstaden.Närområdet har därför snabbt i det närmaste fått prägel av innerstadskaraktär, och såväl antal invånare som butiker och serviceinrättningar är därför stigande.

Service

I fastigheten finns Connect Hotel, kafé, gym (Sats), yrkesbutik (JMW Grossen) och 4 Ess second handbutik. Mittemot fastigheten finns det nybyggda designhotellet Motel L med plats för över 200 personer. I fastighetens närområde, med Älvsjö station finns det gott om service i form av bl.a. restauranger, kaféer och butiker, vårdcentral, apotek, gym, postombud, banker, mäklare och bibliotek, Den populära och välbesökta Stockholmsmässan, som är Nordens största mäss- och kongressanläggning, ligger bara några hundra meter bort, på andra sidan järnvägsspåren.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till och från fastigheten:- Bil - Götalandsvägen ansluter i söder till Älvsjövägen (väg 271) som i sin tur leder till såväl E4 som Huddingevägen (väg 226), och i norr ansluter Götalandsvägen till Åbyvägen som i in tur leder till såväl Södra länken som till Huddingevägen.- Pendeltåg - Älvsjö stations entré ligger endast ca 300 meter från fastigheten, och bansträckan trafikeras av samtliga pendeltågslinjer. - Buss - Omedelbart utanför fastigheten finns hållplats för linjerna 142 (Telefonplan - Älvsjö stn), 144 (Fruängen - Älvsjö stn - Gullmarsplan), 145 (Älvsjö - Liljeholmen). Vid Älvsjö station, ca. 300 meter från fastigheten, finns hållplats för ytterligare busslinjer: 161, 163, 167 & 170.

Parkering

P-platser finns att hyra i fastighetens stora garage och det finns även p-platser samt besöksparkering i direkt anslutning till lokalens entré.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan har gått iväg!
Något gick fel. Se över fälten och testa igen.

 

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Ulrica Sjölund

Uthyrare

070-6568014

ulrica.sjolund@nordicpm.se