Ulvsundavägen 108, Bromma, Ulvsundavägen 108, Bromma 168 67

Ulvsundavägen 108, Bromma 168 67
Fakta

Fakta

Fastighetstyp
Kontor
Kommun
Stockholm
Ort
Bromma
Adress
Ulvsundavägen 108
168 67 Bromma
Storlek
120 kvm
Tillträde
Enligt överenskommelse
print Skriv ut

Beskrivning

Beskrivning

Högst upp i denna fastighet, som ligger längs med Ulvsundavägen, finns kontorslokaler i en s.k. kontorsgemenskap, där hyresgästerna delar på gemensamma ytor i form av pentry, WC och trapphus/lounge.Nu finns endast 120kvm tillgängligt övriga rum uthyrda!Lokalerna är flexibla och går att anpassa för flera olika användningsområden, som exempelvis kontor, utbildning, studio, mottagning, etc. Här finns mycket goda förutsättningar att anpassa planlösning, ytskikt, inredning m.m. för att möta nya hyresgästers behov och krav på moderna och representativa lokaler i denna charmiga och tidstypiska funkisbyggnad med många vackra originaldetaljer bevarade och ett mycket bra skyltläge mot den vältrafikerade Ulvsundavägen.

Omgivning

Fastigheten ligger på Ulvsundavägen i Ulvsunda industriområde, intill Bromma flygplats och handelsområdet Bromma Blocks. Området präglas av företagande och verksamheterna består till övervägande delar av lättare industri och handel, med ett flertal yrkesbutiker, grossister, bilhandlare och verkstäder m.m.Byggnaden uppfördes ursprungligen 1939-1940 för AB Fructus, som tillverkade den klassiska läskedrycken Pommac i lokalerna, och den gamla Fructusskylten sitter än i dag kvar på taket som ett väl synligt landmärke mot Ulvsundavägen.

Service

I fastighetens närhet finns ett flertal lunchrestauranger, grossister och yrkesbutiker, Mornington Hotel Bromma, samt det stora handelsområdet Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger.

Planlösning

De lediga lokalerna i denna kontorsgemenskap består dels av en större lokal om ca 120 kvm som i dagsläget är uppdelad i en stor öppen yta och två mindre kontorsrum, samt ett förråd. Dessutom finns ytterligare två kontorsrum om 17 och 18 kvm som kan hyras var för sig eller i kombination.Ytorna kan enkelt anpassas genom att skräddarsy planlösningarna för olika ändamål och skapa moderna, yteffektiva och funktionella lokaler som passar en ny hyresgästs specifika verksamhet och behov av lokaler att verka och trivas i.

Kommunikationer

Bil: Fastigheten nås mycket enkelt med bil tack vare sin omedelbara närhet till Ulvsundavägen (länsväg 279), som genomkorsar Västerort mellan E18 och Drottningholmsvägen.Spårväg: 250 meter från fastigheten ligger Tvärbanans hållplats Norra Ulvsunda på sträckningen mellan Solna och Alvik.Buss: Ett par hundra meter från fastigheten finns busshållplatser för linjerna 110 (Alvik-Bromma flygplats), 112, (Alvik-Spånga) 176 (Mörby-Stenhamra), 177 (Mörby-Träkvista/Skärvik), samt 509 (Brommaplan-Danderyd).Flyg: Infarten till Bromma flygplats ligger endast ca 600 meter från fastigheten.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan har gått iväg!
Något gick fel. Se över fälten och testa igen.

 

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Anna Johansson

Uthyrare

073-2534612

anna.johansson@nordicpm.se