Specialister på viktiga lokaler

Fastigheter för sjukvård, rättsväsende, utbildning och andra viktiga aktörer för samhället är Hemfosas expertområde. Idag är vi en av Sveriges största privata ägare av samhällsfastigheter.

Hyresgästernas behov förändras hela tiden – därför arbetar vi aktivt med utveckling av lokalerna. Samtidigt som vi bistår med högkvalitativa samhällsfastigheter finns vi alltid nära våra hyresgäster genom att erbjuda god och värdefull service. Allt för att skapa och bibehålla långsiktiga och goda relationer.

Rätt lokaler till viktiga verksamheter

Med lång erfarenhet och mycket kunskap erbjuder vi fastigheter som är specialanpassade för hyresgästens behov. Exempelvis kräver polishus hög säkerhet och skolor har höga krav på planlösningen. Tillsammans med arkitekter, pedagoger och verksamhetsutövare arbetar vi för att utforma rätt lokaler för samhällsverksamheter som motsvarar dagens och framtidens krav och behov.

Med utgångspunkt från lagstiftning och regelverk tar vi hänsyn till alla önskemål för att uppnå långsiktiga relationer med hyresgästerna. Expertkunskapen inom samhällsfastigheter ger oss en unik position på marknaden och med moderna och hållbara byggnader ska vi fortsätta vara det rätta valet när det kommer till fastigheter för Nordens viktigaste verksamheter.

Vill du veta mer om vad vi på Hemfosa kan erbjuda? Kontakta oss på tel 08-448 04 80.